Monday, 4 August 2014

WHAT'S NEXT?

Tiden går så utrooolig fort nå, og det er nå under en måned til vi flytter! Mesteparten av vennene mine flytter selvfølgelig mye tidligere, noen flytter allerede denne uken, fordi de begynner lenge før oss. Jeg vil derfor bruke tiden min fremover på venner og familie, i tillegg til å pakke ferdig og gjøre alt annet som må gjøres klart. Flybilletten er bestilt, og leiligheten er snart betalt, så alt som gjenstår er bare diverse småting. Jeg må finne ut hva jeg skal gjøre med mobilen min der nede (kontantkort?), hvordan vi skal gjøre med bank/kort/konto/forsikring og litt annet diverse. Det er mye å tenke på, men nå er liksom mye av det viktigste i boks, så da kan jeg slappe litt mer av! Jeg vil jo selvfølgelig nyte den siste måneden min her med venner, familie, jobb og generelt Norge, selv om jeg og lengter veldig til å flytte inn i leiligheten vår!


Ellers har jeg jo mesteparten på plass nå, så hvis det er noen som har spørsmål om hva som helst, bare still de! Jeg har fått noen forskjellige spørsmål om leiligheten osv. for eksempel, så hvis dere har noen spørsmål bare still de her, så kan jeg samle de i et innlegg og svare på de! 

2 comments:

 1. Hei! Jeg går på skole her via (grøss og gru) ef, men det er veldig bra! Add meg på facebook (hanna lauridsen) så kan vi sikkert møtes en dag. Digg med noen nordmenn å prate med også!

  ReplyDelete
 2. hva gleder du deg mest til ved å bo i londoooon?
  vil du/vil du ikke ha besøk av meg?
  hva er best, cookies eller cupcakes?
  hva er det siste bildet på telefonen din?
  -hed

  ReplyDelete