Wednesday, 16 July 2014

UNCONDITIONAL OFFER

De siste ukene har jeg stresset mer og mer når det kommer til skolen. Med en gang jeg kom hjem fra Qatar (ca.) sendte jeg inn karakterene mine til Roehampton, og så utålmodig som jeg er ventet jeg på svar allerede neste dag. Men det kom selvfølgelig ikke. Men så gikk det en uke, og så to, og så begynte jeg å bli veldig lei. Da hjelper det ikke akkurat at andre norske jeg kjente allerede hadde fått sitt unconditional offer. Jeg sendte enda en mail, og prøvte og å ringe universitetet, redd for at jeg hadde gjort noe "galt" når jeg sendte de inn. Men etter å ha ringt og sendt mail til en del forskjellige steder i går, våknet jeg til to mail fra Roehampton og en fra UCAS i dag. Endelig var det skjedd noe på UCAS-søknaden min, jeg hadde nemlig fått mitt unconditional offer! Yayy! Så nå har jeg skoleplassen min (jeg visste jo egentlig dette, men ble bare litt desperat i stresset..) og kan forhåpentligvis søke til lånekassen snarest mulig, når jeg får brevet /mailen jeg skal sende inn til de fra skolen.


Nå reiser vi snart, og jeg har enda ikke startet å pakke etter en veldig stressende dag, så nå må jeg pakke og gjøre alt klart! Jeg gleder meg til å reise, og jeg gleder meg til å forhåpentligvis få besøkt skolen min, som jeg gleder meg sånn til å begynne på! 


1 comment:

  1. Så bra at du og fikk ditt! Nå har jeg også opprettet en blogg som jeg kommer til å ha når jeg flytter til London. Har ikke begynt å blogge skikkelig enda, men gleder meg til å flytte!

    ReplyDelete