Sunday, 20 July 2014

SAFFRON SQUARE

Helt siden vi fant disse leilighetene, har det vært favorittene og drømmen. Når vi fikk booket en visning med de (og ingen andre), håpte vi selvfølgelig at vi skulle komme tilbake til Haugesund med en avtale om en leilighet. Og det gjorde vi heldigvis! 


Saffron Square er et "leilighetskompleks" som fortsatt er under bygging, i Croydon, London. Selv om skyskraperen ikke har alle etasjene ferdig enda, står resten ganske så klart. I "det lavere bygget", hvor vi skal bo, finnes det mange leiligheter til leie og salg, og det er veldig mange som allerede har flyttet inn. Saffron Square har en veldig perfekt plassering, der vi har alt vi trenger rett rundt oss; Den store tog-stasjonen "East Croydon" er rundt 5 minutter gå-avstand borte, og det samme er kjøpesenteret Whitgift (hvor det er butikker som Topshop, River Island, H&M, New Look, Marks & Spencer osv). I tillegg har vi Tesco Express, café, treningssenter og takterrasse tilgjengelig for oss i bygget, noe som gjør at vi ikke trenger å stresse mye for noe av dette! 

Vi leier leiligheten vår gjennom byrået 1stavenue. Det er en del andre byråer som leier ut her og, men vi bruker 1stavenue, og er veldig fornøyd med det til nå! Noe som er perfekt med å leie fra de er at de har kontor nede i bygget, noe som gjør at vi veldig lett kan kontakte de hvis det er noe som skjer eller lignende. Etter det vi så, er det bare de som har kontorer der av byråene som leier ut her. Vi har hatt en veldig god dialog med 1stavenue hele tiden, og de har svart oss fort på spørsmål vi har sendt på mail. I tillegg leier de ut til studenter (obviously), noe mange andre byråer ikke vil/ har mulighet til. 

Fra kontoret til 1stavenue
Meg utenfor bygget/ inni Saffron Square. Kvelden før vi skulle på visning måtte vi bare sjekke det ut!
Utsikten fra felles tak-terrassen

Siden jeg ikke har noen bilder fra inni leiligheten vår enda, legger jeg ikke ut noe derfra. Jeg la ut en collage med bilder av rommene på instagram (@anitafosen), men dette er bare bilder fra byrået som viser ca. hvordan leiligheten kommer til å se ut (det kan for eksempel være vi får svart bad, litt andre møbler osv.) siden alle er nesten helt like, men med litt forskjellige løsninger. Jeg kommer derfor ikke til å legge ut bilder fra inni vår leilighet, før vi har flyttet ned og innredet litt ferdig osv. Gleder meg til å handle inn på IKEA og andre steder og innrede!

2 comments:

  1. Hvor langt er dette fra skolen du skal gå på?

    ReplyDelete
  2. Det er ca. 30-40 minutt med tog! Vi bor rett med en stor togstasjon :)

    ReplyDelete