Saturday, 21 June 2014

BREAKFAST AT PAUL'S

I dag var det tidlig opp og kjøretur til et av mine favorittsteder i Qatar, Villaggio Mall, for å spise frokost på den beste frokostplassen i Qatar; Pauls. Etter å ha bodd her i flere år og reist mye fram og tilbake på besøk de siste årene har jeg fått prøvd ut en del restauranter, og en av mine store favoritter til alle måltider, og spesielt frokost, er Pauls. Den franske restauranten/ kafeén/ bakeriet finnes på de fleste av de store kjøpesentrene her nede, og har et stort utvalg av frokost, lunch, middag og dessert-retter og en stor disk med bakevarer som brød og kaker. Vi endte opp med å spise både frokost og lunsj her, med litt shopping i mellom!
  Image and video hosting by TinyPic  Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Hva: Frokost, lunsj, middag eller dessert. Til frokost pleier jeg å ha "Complét" som inneholder fersk appelsinjuice, en varm drikke, en crossaint, en baguette med syltetøy og smør, omelett eller annet type egg og salat, potato wedges eller hash brown potatoes. 
Hvor: Villaggio Mall, Landmark Mall eller noen av de andre større kjøpesentrene i Doha.
Pris: Frokostpakker 29-49 QR, veldig greie priser!

FOLLOW ME ON BLOGLOVIN

No comments:

Post a Comment