Monday 30 June 2014

QATAR PHOTO DIARY


Blir alltid mindre bilder tatt enn jeg tror, men jeg har gått rundt med kamera hele tiden og tatt litt bilder her og der, og her er noen av de.

Sunday 29 June 2014

SHAKE SHACK // DREAM SHACK

Image and video hosting by TinyPic

Når jeg var i New York sommeren 2011 kjørte vi forbi en restaurant hvor det var kø langt nedover gaten ut av døren. Jeg skjønte ikke hvorfor alle disse folkene absolutt skulle spise her når det var så mye å velge i, men etter å selv ha prøvd den samme burgerplassen litt over 2 år senere, i Dubai, angrer jeg litt på at jeg ikke stilte meg i den køen selv. Jeg prøvde Shake Shack første gang i Dubai høsten 2013, og vi endte opp med å spise der 3 ganger. Heldigvis finnes også denne burgerplassen i Qatar nå, på mitt favorittkjøpesenter. Så når jeg var i Qatar nå, måtte jeg selvfølgelig innom der!

Shake Shack er en amerikansk burgerkjede, som er en mellomting mellom McDonalds og dyrere burgerplasser. Prisene er veldig rimelige og maten er ekstremt god, men hamburgerne er i litt mindre porsjoner enn på andre restauranter, og det hele har et litt mer "fast-food"-preg over seg. Det er ingen tallerker og ingen glass, men brett med pappkrus og papir. Du står i kø for å bestille, ingen kommer for å  ta ordren din. Men, det er noe helt annet enn McDonalds på smak; kjøttet er skikkelig kvernet og grillet på kjøkkenet, og det er fersk tomat og salatblad til tilbehør på burgeren, i tillegg til den fantastiske Shack-sausen. Pommet fritesen er hjemmelaget og veldig god, enten med eller uten ostesaus på. Menyen er ikke den største - det er noen forskjellige burgere, hot dogs og fries, i tillegg til brus, milkshake eller annen drikke og noen forskjellige desserter -, men det er enkelt og godt. Jeg pleier å ha den originale shack-burgeren, fries (med eller uten ost) og en cola eller en milkshake, og synes dette er et perfekt måltid, både i mengde og pris. Nå hadde de også fått noen nye desserter som vi prøvte ut, is og pai mikset sammen med bær eller fruktsmak, noe som var veldig godt!

Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic

Hva: Shake Shack, amerikansk fastfood burgerplass. 
Hvor: Villaggio, Doha.
Pris: Veldig rimelige priser, vi betalte 132 QR for tre burgere, en cheese-fries, to brus og en strawberry-lemonade.


SUMMER WEDDING

Etter jeg kom hjem på fredag kveld har det vært ganske mye å gjøre, og hele gårsdagen gikk i bryllup og bryllupsfest. Bryllupet, bruden, kjolen, maten og alt var helt nydelig, og det ble en veldig fin dag! Jeg fikk brukt den nye kjolen min fra Jane Norman London, og jeg og typen matchet i blått med skreddersydd sløyfe og lommetørkle/lommepynt fra Qatar. Det eneste skikkelig bilde jeg tok i går var av meg og typen, klare til fest, ellers ble det litt mobilbilder. 

Kjole fra Jane Norman London


Thursday 26 June 2014

APARTMENT TALK - BATHROOM

Siden jeg reiser klokken 6 i morgen tidlig (5 norsk tid) velger jeg å poste ukens "apartment-talk" innlegg nå, siden jeg ikke vet om jeg får blogget noe når jeg kommer hjem. Denne uken har jeg valgt ut et rom som er veldig viktig for meg, selv om det kommer til å bli det minste i hele leiligheten vår.

Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic
1. Badegulv-teppe fra Urban Outfitters (300 kr*) 2. Duftelys fra INDISKA (149 kr) 3. Baderoms-tilbehør sett fra Zara Home (120 kr*) 4. Håndkle (eller annet) -hengere fra Urban Outfitters (220 kr*)   [*prisene er ca. priser, andre valutaer]

Når vi har sett på leiligheter, har badet vært noe av det viktigeste for meg. Jeg kan leve med teppegulv, lite soverom, lite skap eller lignende hvis jeg må, men et skikkelig bad, det trenger jeg. Med tanke på hygiene og hygge/ avslapning trenger jeg et bad jeg føler meg komfortabel i, og som virker rent og ordentlig. Det er ikke slik at jeg forventer et helt nytt/ moderne bad, men jeg trenger å føle meg komfortabel her. For at det skal være et sted for jeg kan føle meg avslappet, med et bad etter en stressende dag eller lignende, er det viktig for meg å kjøpe inn noen småting som gjør veldig mye for badets atmosfære. Noe av det viktigste jeg tenker på her er duftlys eller annet lignende, som både gjør at det ser og lukter fint, i tillegg til å virke avslappende. Ellers må vi kjøpe inn et gulvteppe, håndklær, noe å henge opp ting på og diverse småting, i tillegg til å fylle opp plassen med sminke, tannkoster, hudprodukter, såpe og annet vi drar med oss. Jeg håper veeeldig på badekar (noe de fleste leilighetene vi har sitt på har) og gleder meg til å slappe av med en bok, avslappende musikk og duftlys. Klisjé.

LAST BREAKFAST IN UMM SAID

I dag sov jeg litt lenger i steden for å starte dagen med soling og bading, og hadde nettopp min siste frokost i Umm Said (Mesaieed) for denne gang. Nå skal jeg gjøre meg klar til å kjøre ut, og så blir det en siste shoppingrunde på Villaggio. Nå har jeg fått både skattepenger og lønn + ferielønn, så det blir nok litt shopping! I går var vi på en veldig god og fin braziliansk restaurant, med noe "buffet-lignende" opplegg. Jeg tok en del bilder, så jeg tenkte å skrive et innlegg om det og når jeg får tid. Men nå må jeg få kledd og sminket meg!

Dagens frokost: Knekkebrød med verdens beste leverpostei (ja, jeg hadde med fra Norge..), litt agurkskiver, en kiwi og fersk appelsinjuice. Mobildeksel fra Kate Spade.
Pysj fra Victoria Secret
Litt nytt og litt gammelt. Tenkte jeg skulle ha på meg blondekjolen fra H&M i dag. Vesken (Zara), toppen (Garage) og macen er ny!

Ha en fin dag folkens!


Wednesday 25 June 2014

SOUQ OUTFIT

Jeg elsker å pynte meg, og griper hver en sjangse til å hive på meg en kjole og fine sko. Når vi skulle ut å gå og spise på en litt finere restaurant, ville jeg da pynte meg litt til det. Det ideelle hadde vært en enkel og lett kort sommerkjole, med både åpen rygg og bare armer, men slik fungerer det (dessverre) ikke her. Derfor hev jeg på meg en enkel og lett maxi-sommerkjole (siden jeg ikke orket tanken på å gå med en svart strømpebukse/tights i 30-40 grader) og for å dekke skuldrene lånte jeg meg et sjal av moren min, som jeg lett snurret rundt og over skuldrene.

Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic
Kjole fra Bulgaria - Sjal fra Souq Waqif - Sko fra Din Sko


SOUQ WAQIF

I går kveld var vi i "gamlebyen" Souq Waqif i Doha, som er en av de fineste stedene i Qatar, etter min mening. Vi spiste middag på en fantastisk indisk restaurant som vi alltid er fornøyd med, og gikk ellers bare litt rundt å kikket og tok bilder. Souqen har mange småbutikker, og du kan her få kjøpt veldig mye forskjellig; suvenirer (både fine håndlagte og litt billigere "made in China"-produkter), gull og sølv (smykker, ringer, armbånd osv.), tradisjonelle arabiske klær og sko, pashmina-sjal, dyr og snop, for å nevne noe. Det er ofte veldig mye folk og liv, så det er et sted med mye kultur og mye fint og gøy å ta bilder av! I tillegg er det da mange søte små kafeér og restauranter, hvor du kan spise middag eller bare ta deg en kopp med kaffe og slappe av. I går var det ekstremt varmt, men det gikk fint å gå rundt litt.
Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic

Monday 23 June 2014

MEXICANO, PAMPANO

Hvis jeg skulle valgt tre favorittsteder i Qatar, tror jeg det måtte ha blitt Villaggio (mitt favorittkjøpesenter), Souq Waqif ("gamle byen" i Qatar med så mye kultur og god mat) og The Pearl. I løpet av årene jeg har bodd/ reist her i Qatar har jeg prøvd ut mange av restaurantene som har kommet og gått på The Pearl, men en restaurant har hele tiden vært der og blitt forbigått. Pampano ser ut til å være en fiskerestaurant med et stort akvarium fult med skumle fisker (det var det jeg så for meg i hvert fall), men det er egentlig en fantastisk mexikansk restaurant!

Image and video hosting by TinyPic

Etter litt soling, bading og shopping i dag, ble det middag på Pampanos på The Pearl, og jeg må nok innrømme at dette er en av mine favorittrestauranter etter denne middagen. Restauranten er mexikansk og har retter som fajitas, tacos, enchiladas og burritos på menyen. Jeg prøvte ut en kylling-taco med ananas, koriander, løk og ost, som var helt nydelig! Jeg valgte å drikke en virgin-mojito (det er, dessverre, ikke alkoholservering på The Pearl) til maten, noe jeg følte passet ekstremt godt til det meksikanske. Mojitoen var fantastisk, og det samme var tacoen, nachochipsen og den hjemmelagte salsaen vi fikk som forrett, bønnene og risen som kom til tacoen og desserten. Taco retten var nemlig ikke en så stor porsjon med mat som alltid pleier å møte meg her nede, en porsjon som kunne vært beregnt til tre av meg og som gjør at jeg ikke får pittelitt plass til dessert, men såpass mye at jeg spiste opp alt, og fortsatt hadde plass til litt søtt. Så vi bestilte en porsjon med churros på deling, noe som gav ca. 2 churros til hver, noe som var akkurat perfekt. Churrosene kom med tre forskjellige sauser til dipping, og var veldig gode, de og! Alt i alt ble jeg så fornøyd med restaurantbesøket, at jeg bestemte meg for at jeg måtte skrive et blogginnlegg om det, så ja, veldig fornøyd!

Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic

Hva: Pampanos. Mexikansk restaurant med mexikanske forretter, hovedretter, desserter og mocktails. 
Hvor: The Pearl, Doha.
Pris: 55 QR for min tacosrett, rundt 220 QR (ca. 350-400 NOK) for tre hovedretter, tre drikker og en dessert.


WHY LONDON?

Jeg er en person som hater å bli konfrontert med valg (alt fra om jeg skal ha cheeseburger eller quarter pounder på McDonalds, til hva og hvor jeg skal studere), og unngår dem når det er mulighet for det. Jeg har alltid hatt planen klar på hva jeg skulle gjøre til og med videregående, men etter det har veien videre vært blank. Jeg har de tre siste årene gått med tankegangen "det er enda lenge til jeg må ta et valg" og svart "vet ikke" når folk har spurt meg om hva jeg skal bli. Men når du begynner i tredje klasse kommer presset virkelig for fult, og valg må tas. Jeg planla lenge å ta et "fri-år" som er veldig populært i disse dager, for å jobbe og reise. Klisjé? Jeg vurderte og å jobbe i et halvt år, for så å dra på 4-måneders studier i New York, "Fashion managment". Begge disse planene er gode og fine, men de var og på en måte bare veier for meg å utsette den videre veien i livet mitt enda et år. Jeg fant derfor etter hvert ut at jeg ville begynne studiene rett etter videregående, og måtte da finne ut hva og hvor. Jeg har alltid vært interessert i journalistikk og andre medie-fag, og lenge tenkt det som en mulig plan for fremtiden. Så etter en lang periode med "kaanskje journalist", bestemte jeg meg for å studere dette.

I starten så jeg på skoler i Norge, men fant egentlig liten interesse i dette. Etter å ha bodd i utlandet tidligere, hadde jeg store ønsker om å fortsette studiene mine et annet sted enn Norge. Her måtte jeg og ta et valg, som var veldig stort og vanskelig, men som egentlig falt ganske lett på London. Selvfølgelig er det mange andre steder jeg kunne tenkt meg (Doha, New York, et sted i Italia, Stockholm eller lignende), men valget falt på London. Det er mange grunner til at jeg personlig valgte London ovenfor alle andre steder, og jeg tenkte å liste noen av de her: (kanskje dette inspirerer noen andre til å ta samme valg som meg? )

1. Engelsk. Jeg har alltid vært interessert i språket Engelsk, og etter å ha bodd i Qatar i to år ble jeg godt vandt til å kommunisere på dette språket. Engelsk er et fag jeg føler meg trygg i (ofte tryggere enn norsk, skriftlig hvertfall) og som jeg ønsker å bli enda bedre i. Ved å studere journalistikk på engelsk føler jeg at jeg kan få mye mer ut av bacheloren min, internasjonalt.

2. Internasjonalt. Både jeg og typen min har valgt "kreative studieretninger",  som det kan være "krevende" å få jobb i og som kan være noe som tar oss forskjellige steder i verden. Ved å studere journalistikk på engelsk føler jeg at jeg får en mye bedre sjangse for å få en jobb som jeg vil ha. Jeg drømmer ikke om å flytte tilbake til småbyen Haugesund etter 3 år i London og jobbe lokalt. Jeg ønsker å ha muligheten til å reise rundt i verden (klisjé) og å skrive om det som skjer rundt omkring, spesielt i Midt-østen/Afrika området (det er i hvert fall det jeg tenker nå, vi får se hva jeg spesialiserer meg i etter hvert).

3. Opplevelsen. Det å være på ferie i London er en opplevelse. Det å bo i London, og å studere der, er i hvert fall det. Jeg ønsker å gjøre mest mulig ut av studietiden min, og ved å bo i en by med så mye liv og kultur og mennesker og alt (æh!) får jeg opplevd noe helt spesielt.

4. Flyturen hjem. Selv om jeg har store drømmer og ønsker å komme meg vekk fra Norge og det norske språk (satt på spissen), kommer jeg og til å ha et stort savn til Norge. Jeg har venner, familie, jobb, hjemsted og mye mer hjemme i Norge, som jeg forlater når jeg flytter. Det som da er så herlig, er at jeg bare er et direktefly med Ryanair borte fra de! London er en av de få plassene Haugesund har direktereiser til, og det er såpass nærme at det vil gjøre at hjemlengselen og flyttingen ikke kommer til å være så forferdelig.

5. Penger. Må vi snakke om penger? Ja. Penger er selvfølgelig noe jeg og kunne listet på "negative sider ved å flytte til London" eller en lignende liste som jeg aldri kommer til å skrive (...håper jeg). Men penger er bare penger, og jeg vil ikke at det skal være en stopper for meg. Ja, det er dyrt å studere og bo i London. Ja, jeg kommer til å få et ganske fint studielån. Men det gjør mange andre og? Uansett om jeg hadde studert i Norge eller hvor som helst, hadde jeg tatt opp et studielån, og selv om dette kanskje ikke hadde vært like stort, er det et lån. Jeg vil som sagt ikke at penger og økonomi skal være en stopper for mine drømmer og planer, og når det finnes en løsning på det (lånekassenså ser jeg ikke problemet med det. I tillegg er det mye som er billigere i London enn i Norge, som mat, alkohol, underholdning og annet!



Image and video hosting by TinyPic
Det finnes selvfølgelig flere grunner til hvorfor jeg valgte London, men dette er noe av det viktigste. Hvis du lurer på noe, så er det bare til å spørre!


Sunday 22 June 2014

SUMMER WEDDING

Etter å ha stekt meg i solen i noen timer kjørte jeg og pappa til byen (Doha) for å spise middag. Når det er så varmt ute (37-43 grader) er det ikke så mye annet å finne på enn å dra på de nedkjølte kjøpesentrene og kikke/shoppe. Etter en veldig god burger til mat gikk jeg rundt på kjøpesenteret litt, og endte opp med et fantastisk kjøp! Jeg fant meg nemlig en veldig fin turkis maxikjole, som jeg kan bruke når jeg skal i bryllup på lørdag. Den var på salg på en fin kjolebutikk, og er så perfekt på alle måter, jeg elsker den!

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic
iPhone-bilder fra prøverommet (heh), derfor kvaliteten.  Kjolen er  fra Jane Norman London

Jeg hadde egentlig tenkt å bruke en annen kjole i bryllupet, en kort lyselilla fra Zara med åpen rygg, men fant ut at det passet bedre med en lang kjole. Hvis du lurer på hva du skal ha på deg i et sommerbryllup anbefaler jeg enkle maxikjoler, i enten pastellfarger eller med enkle blomstermønster og lignende. Du skal ikke skille deg for mye ut og ta oppmerksomheten (siden bruden skal ha mest mulig oppmerksomhet), men du skal jo selvfølgelig være fin og pyntet! Hold deg unna farger som skiller seg veldig ut og trekker oppmerksomhet som svart (begravelse), hvit (bruden), rødt, sterk gul og neonfarger på kjole/mønster! Hvis du ikke vil ha maxikjole, så husk å ikke gå i noe "for kort", bryllupsdagen er en dag du kler deg respektfult. Jeg gleder meg, og håper på bra vær!


Saturday 21 June 2014

HOW DO I COMMENT THOUGH?

Jeg er veldig glad i å blogge på blogger, og er fornøyd med alt fra layout til oversikt og alt annet. Men en ting som er litt "vanskeligere" her enn på blogg.no er det å kommentere. Jeg har nå fått flere kommentarer som er anonyme eller lignende, med begrunnelsen at de "ikke fikk til å kommentere/ legge inn navn". Det er egentlig ikke noe spesielt vanskelig i det hele tatt å kommentere her på blogger, det er bare noen flere step å følge:

Image and video hosting by TinyPic
1. Skriv inn kommentaren din i kommentarfeltet. Spørr spørsmål hvis det er noe som helst du lurer på, eller som du vil at jeg skal skrive om (London, skole, Qatar, flytting eller noe lignende?)
Image and video hosting by TinyPic 2. Trykk ved siden av hvor det står "kommenter som" og velg hva du vil/kan kommentere som. Hvis du har en google-bruker kan du logge inn med den (som jeg har her), men hvis ikke kan du bruke "Navn/ nettadresse" hvor du kan skrive navnet ditt og bloggen din.Image and video hosting by TinyPic
3. Skriv inn navnet ditt og nettadressen din til blogg eller lignende (hvis du har) og klikk fortsett. Image and video hosting by TinyPic
4. Etter at du har fylt inn informasjonen din trykker du fortsett, og så kan du sende kommentaren.

Så bare kommenter med spørsmål/ ønsker eller lignende, det er ikke så vanskelig! 


BREAKFAST AT PAUL'S

I dag var det tidlig opp og kjøretur til et av mine favorittsteder i Qatar, Villaggio Mall, for å spise frokost på den beste frokostplassen i Qatar; Pauls. Etter å ha bodd her i flere år og reist mye fram og tilbake på besøk de siste årene har jeg fått prøvd ut en del restauranter, og en av mine store favoritter til alle måltider, og spesielt frokost, er Pauls. Den franske restauranten/ kafeén/ bakeriet finnes på de fleste av de store kjøpesentrene her nede, og har et stort utvalg av frokost, lunch, middag og dessert-retter og en stor disk med bakevarer som brød og kaker. Vi endte opp med å spise både frokost og lunsj her, med litt shopping i mellom!
  Image and video hosting by TinyPic  Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Hva: Frokost, lunsj, middag eller dessert. Til frokost pleier jeg å ha "Complét" som inneholder fersk appelsinjuice, en varm drikke, en crossaint, en baguette med syltetøy og smør, omelett eller annet type egg og salat, potato wedges eller hash brown potatoes. 
Hvor: Villaggio Mall, Landmark Mall eller noen av de andre større kjøpesentrene i Doha.
Pris: Frokostpakker 29-49 QR, veldig greie priser!

FOLLOW ME ON BLOGLOVIN

Friday 20 June 2014

APARTMENT TALK - LIVING ROOM

Jeg begynner å glede meg veldig mye til å innrede vår leilighet nå, og ser bare mer og mer på inspirasjonsbilder og nettsider for shopping! I morgen skal jeg på shopping her i Qatar, og kommer nok å se litt innom Zara Home og andre favoritter for å se om jeg kan finne noen fine småting jeg får med i bagasjen. Ellers gleder jeg meg til å komme ned til London og Urban Outfitters, hvor jeg finner nesten alle favorittene mine! Neste rom etter kjøkken er stue, og her er litt inspirasjon og favorittprodukter til drømmestuen:

Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic
1. Boks fra INDISKA (79kr) 2. Bord fra Urban Outfitters (425kr*) 3. Pute fra INDISKA (99kr) 4. Wall sticker fra Urban Outfitters (250kr*) [*prisene er ca. priser, andre valutaer]

For stuen min/vår, så tenker jeg komfort, minimalisme og gøyalt. Stuen vår kommer til å være nokså liten, og da synes jeg det er fint og viktig med det enkle; ikke masse småting over alt som skaper rot og kaos. Jeg ønsker en nøytral fargetone, men med noen gøyale møbler/dekorer med knæsje farger (som turkis, den fineste fargen jeg vet om!). Jeg har allerede kjøpt min favorittpute ever fra Urban Outfitters (Hodeskallepute med masse farger og mønster) og er derfor på let etter enkle og ensfargede puter som matcher denne. Ellers er andre ting som står på handelisten et deilig teppe til å ha i sofaen til kosekvelder, noe fint smådekor og masse masse lys (duftlys, kubbelys, telys og alt annet, elsker lys!).

Favoritter:                                                                                          Favoritter på budsjett:                                             
Kate Spade for dekor og oppbevaring                                               H&M Home for dekor, puter, tepper og annet
Urban Outfitters for dekor, møbler og diverse kule ting                    IKEA for alt fra møbler til pynt
Fancy for alt mulig stilig og nyttig                                                       INDISKA for dekor, kjøkkenutstyr og tekstiler
Zara Home for dekor, puter og tepper                                                Søstrene grene for dekor og oppbevaring



FRIDAY BRUNCH

Etter mye styr og stress på fly og flyplassen i går kom jeg meg endelig frem og hjem til huset i Mesaieed. Jeg var så utslitt at jeg bare la meg til å sove, og våknet tidlig i dag til brunch. Vi kjørte ut klokken tolv til Ritz Carlton hotel og hadde brunch med god mat og drikke der til klokken fire. Det deilige med å gå på brunch på slike internasjonale hotell (utenom all den fantastisk gode maten!) er at jeg kan kle meg "europeisk" og ikke trenger å dekke meg til, slik jeg må alle andre steder jeg er i Qatar. Så jeg brukte annledningen til å ta på meg den nye yndlingskjolen min fra bikbok:

Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic
Kjole fra Bikbok - Smykke fra Kate Spade -  Klokke fra Seiko - Armbånd fra Gullsouqen Qatar - Sko fra Din Sko

Jeg elsker å gå på fredagsbrunch her i Qatar, noe som er en vanlig tradisjon her. Jeg har prøvt brunchen på tre hoteller, Mariott, Grand Hyatt og Ritz Carlton, og synes alt er veldig bra! Min personlige favoritt er brunchen på Mariott på grunn av det store utvalget av forskjellig mat, både italiensk, asiatisk, mexikansk og mye annet. Men i dag var vi på Ritz Carlton og hadde "full brunch" som inkluderer vin, øl, champagne og annen alkohol, så det var deilig med litt god vin og drikke til maten. På brunch er det da alkoholservering og godtatt med "europeiske klær" som ikke dekker skuldre og knær, noe som er veldig herlig.

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic
- Bilder fra brunchen i dag, på Ritz Carlton Hotel -

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic
- Bilder fra brunch på Mariott hotell, tidligere i år -

Hva: Brunch, med alt fra kald fiskemat til varmretter som pasta og kjøtt, pluss mye gode desserter! Med eller uten alkohol.
Hvor: Ritz Carlton Hotel (på bildene), Mariott Hotel (min favoritt!), Grand Hyatt Hotel eller andre flotte hoteller her nede.
Pris: 250-400 QR (avhengig av om du skal ha regular, bubbly (champagne) eller full (vin, champagne, øl og annen alkohol).